Pop Art Master Romero Britto - Life and Art Print

Pop Art Master Romero Britto - Life and Art Print

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Pop Art Master Romero Britto - Life and Art Print

December 26, 2017 1

Romero Britto iku Artis, Artis Prints lan Artist Lukisan Minyak sing disusun ing Brasil. Dheweke dikenal kanthi wigatine nggawe ekspresi workmanship liyane sing nuduhake inspirasi marang lingkungan umum. Mlumpat nalika ngrungokake karya-karya saka bos saiki lan awal, topik kontemporer Britto, shading dinamis lan cetakan kerajinan pop wis nyebabake dheweke ngethok kontemporer kontemporer ing jaman iki.

Romero Britto ngalami mangsa cilik ing kondhisi sing ringkih kaya gaya lan status sing dadi gumantung banget banget nalika umuré bebarengan karo pitung saduluré ing Brazil. Senadyan kasunyatan manawa cara urip kasebut ora ngrusak dheweke minangka tukang gawe minangka kemampuan khusus dheweke ngidini dheweke bisa ngisi uripé, diwenehi hues throbbing lan gambar-gambar saka donya sing apik iki kanthi nggunakake penggambaran karya. Dheweke ora kepengin nyedhiyakake pikirane lan sistem saka sekolah apa wae saka panampilan minangka kanvas gaweane bisa dadi apa wae saka kardus menyang print kertas saben dina dheweke bakal nemokake dheweke. Energi lan prasetya sing ditindakake ing sketsa mimpin kanggo mbusak sawetara analisis saka kelas.

Kanthi sasaran pungkasan tartamtu kanggo mriksa penggambaran lenga saka awal lan saiki, dheweke miber menyang Eropah kanggo ngetrapake karya seni lenga. Britto tindak menyang akeh tampilan tata letak gaya, pameran pameran lan pameran umum sing menehi dheweke pamikiran sing ora jelas babagan tata letak gaya. Ana ing kono dheweke kepengin pindhah menyang Amerika Serikat ing tengah-tengah kahanan iki minangka panggonan utama sing nggawe Pop Art. Ing antarane taun-taun pungkasan, dheweke narik kawigaten marang printah kerajinan kanthi pengabdian lan kabeneran.

Pungkasane dheweke teka nalika Absolute Vodka milih Work Graphic Britto menyang rencana logo. Iki uga dadi prestasi sing luar biasa amarga Pop Art Andy Warhol sing luar biasa, Haring uga wis sah kanggo markas Vodka sing kondang kasebut. Saka titik kasebut studio ing Miami dadi gol sing kondhang kanggo Pop Art Lovers amarga saben umur ngumpulake nemokake apa sing disenengi lan ngormati ing antarane akeh cirine khusus, blurbs, penggambaran minyak, dikepengit pengrajin lan kanvas prints ing acara.

Dina iki, Romero Britto kasedhiya ing sawetara pamuter nyetir ing saindhenging donya saka Singapura, Dubai, London, New York menyang Paris saben panggonan iki nduweni cetakan gawean sing ditangani karo acara. Karya-karyanipun karya seni uga nemokake lampu titik ing sawetara perusahaan lan pengumpul pembayaran. Dheweke uga duwe perencanaan perencanaan prangko prangko kanggo Administrasi Amerika Serikat bebarengan karo Perangko sing luar biasa sing nuduhaké peringatan kaping papat Fiftieths Sao Paulo City Brasil. Sebagéyan gedhé seni rupa sing diakoni didol minangka printmaking, blurbs lan panulisan kanvas. Seni rupa Britto duwe pasar sing mantep banget kayata cetakan panulisan, publikasi, pengerjaan lan cetakan kanvas. Padha bisa diakses minangka bewara, cetakan workmanship ing India, Amerika Serikat lan Eropa.
Read More